Stemningsmusik

Musikere spillere stemningsmusik

Stemningsmusik

Livemusik kan være med til at sætte den helt rette stemning. Den påvirker vores underbevidsthed, og kan skabe glæde, og gode minder. Stemningsmusik i et tilpasset og afdæmpet lydniveau, er blevet yderst populært at bruge til at skabe unikke relationer på eksempelvis firmamesser, da det skaber ekstra opmærksomhed, og sætter fokus på netop din messestand. Til dig der skal afholde den næste reception, kan stemningsmusikken være med til at vise, at der godt må kræses lidt for kunderne, og give et godt indtryk der hænger ved. Til dig der snart skal konfirmeres, og ikke liiiige har budget til at få din ynglings kunstner, ud at spille et nummer for dig, kunne dette også være oplagt.

Stemningsmusik kan også være dig og din udkårne, der gerne vil forevige Jeres kærlighed under vielsen i kirken, med en sang der betyder noget helt særligt for Jer.

Michael Erbs kan med sang og akustisk guitar skabe unikke og intime oplevelser, der kan give dit arrangement et boost, og være med til at skabe det rigtige udtryk.

Hør et lydeksempel her: